Voedingsadvies & Afslanken

Voedingsadvies

Je bent wat je eet. Voeding heeft niet alleen een sterke invloed op onze lichamelijke en geestelijke gezondheid maar evenzeer op ons emotioneel evenwicht. Het is één van de basiselementen in ons leven. Met een evenwichtige voeding, een goede dosis beweging en een gezonde levensstijl, kunnen we al heel wat gezondheidsproblemen verlichten en voorkomen. Via voeding voorzien we ons lichaam van de vereiste bouwstoffen en energie.

Er zijn een aantal basisregels die je ongetwijfeld kent, voor de rest is gezonde voeding iets persoonlijk. Het is in eerste instantie belangrijk te leren luisteren naar wat je lichaam te vertellen heeft.  Onze zintuigen en onze organen geven vaak duidelijke signalen of bepaalde voedingsstoffen goed voor je zijn en je spijsvertering optimaal verloopt. De uitdaging is om datgene te vinden wat bij jou past en waar je energiek en vitaal bij voelt.

Het aangeboden voedingsadvies is gericht op het bijsturen van je voedingspatroon, rekening houdend met jouw levenssituatie, jouw lichamelijke conditie (intoleranties, allergieën,….) en je persoonlijke behoeften en wensen. We zoeken samen naar een haalbaar en realistisch advies dat je makkelijk kan integreren in je dagelijkse leven. Stap voor stap leer je een aantal nieuwe gewoontes aan, leer te ontdekken waarom bepaalde voedingstoffen voor je belangrijk zijn. Het gaat erom een nieuwe, gezonde balans te vinden en deze te integreren in je hele levensstijl.

Gezonde voeding werkt preventief en vervangt NOOIT de noodzakelijke medische behandelingen.

Afslanken

Afslanken met gezonde en gevarieerde voeding. Geen shakes, geen geconcentreerde maaltijden,….alleen voeding als hulpmiddel om je lichaam terug in evenwicht te brengen en om een evenwicht in je metabolisme te herstellen.

Door gebruik te maken van de juiste voedingsmiddelen zal het mogelijk zijn het hormonaal evenwicht te herstellen en daardoor de vetverbranding te activeren. Zo zal je snel en efficiënt afslanken.

Tijdens het dieet zal je geen honger lijden, meer energie hebben, beter slapen, rustiger worden en zal je wel merken dat een aantal ongemakken verdwijnen, zoals bv gewrichtspijn, darmproblemen….

Je zal een blijvend gewichtsverlies bekomen zonder jojo effect!!!